Saturday, February 4, 2017

Kuntavaaleissa Tampereella 2017 välttäkää tamperelaisten kuntalaisten veroeuroilla keinottelevia keskuuteemme vain lisää kustannuksia eli mm elintasopakolaisia haalivia tahoja

Kuntavaaleissa Tampereella 2017 välttäkää tamperelaisten kuntalaisten veroeuroilla keinottelevia keskuuteemme vain lisää kustannuksia eli mm elintasopakolaisia haalivia tahoja, joita tuntuu olevan jokaisessa virallisessa puolueessa verorasitustamme ja turvallisuusvajettamamme kasvattamassa "Hölmölän peiton jatkamisen" tapaan


Kun lukee ns. netin kautta kuntavaalien teemoja ja kuntavaaleissa aiemmin ehdokkaina ja valittunakin olleiden kommentteja osaamisestaan, sopii kysyä: 

Miksi äänestätte vihreitä ripuloivia kommareita tai kaltaisiaan rkp-lastensairaalahuijareita, jyrki katainen, jutta urpilainen, matti vanhanen -tapaisia = rahat Kreikkaan vastikkeetta tapauksia?

Suomen verotuottojen pitäisi kuulua vain Suomelle, ei Kreikan, Italian, Somalian tmv Afrikan valtion tai Ryssälän huijareille

Ilta-Lehti-paskassa avutonta kommaritaustaisten vihreiden ulinaa:

"Caruna-kaupan valmistellut Haavisto: Meillä oli väärä arvio
Keskiviikko 3.2.2016"

Jos normaali yrittäjä tekisi vastaavia virheitä hän joutuisi raskaasti ulosmitattavaksi loppuiäkseen. Homovihreänä tai kepulikommarina tmv:na kaikki on sallittua
 
Caruna-kauppaa ministerinä valmistellut Pekka Haavisto (vihr) sanoo, että hallituksen päätös perustui väärään arvioon sähkön hintakehityksestä.

Huutonaurua Vihreiden talousosaamisille: "Pekka Haaviston mukaan Caruna käytää monopoliasemaansa väärin."

- Sen hetkinen tieto hintakehityksestä oli toinen, puolustelee omistajaohjauksesta Caruna-kauppojen aikaan ministerinä vastannut Pekka Haavisto (vihr).

Haavisto korostaa, että hallituksella oli päätöstä tehtäessä tieto, jonka mukaan hintoja säädellään. Tieto oli hänen mukaansa peräisin työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä Energiavirastosta.

- Selvästi tämä on ollut väärä arvio, jos kustannuspaineet ovat näin korkeat.

Haavisto sanoo tienneensä, että sähkölinjojen siirtäminen maakaapeleihin aiheuttaa suuret kustannukset. Mutta niiden ei siis uskottu aiheuttavan näin suurta nousua sähkön hintaan.

Haavisto sanoo tajunneensa myöhemmin, että kallis maakaapelointi oli ilmeisesti syy, jonka takia Fortum halusi sähköverkkonsa myydä.

Kun kuulette ja luette näitä vihreiden / kepulien / kokkarien selityksiä:

"Veronkiertokin yllätti

Haavisto vierittää syyn hinnankorotuksista sähköverkot ostaneelle Caruna Oy:lle."
-----------------------------------------------------------------------------
Muistakaa varoa Pekka Haaviston tapaisia talousosaamisen ymv tunareita vihreitä, kokoomuslaisia ymv kepuloisia, jotka vain kusevat varamme veroparatiiseihin.



---------------

Vastavaa hölmöilyä kuin Caruna Oy tapauksessa tehdään matuinvaasion virtahepo olohuoneeseemme hankkeessa

---------------

Vuodesta toiseen on annettu aiemmin hallitusvastuuta tälläisille tolloille joilla ei ole mitään käsitystä kapitalismin perusteista ja markkinataloudesta vs monopolikäsitteestä miten se toimii:

Pekka Haaviston ripulipaska kommentit iltapaskan haastattelussa, kuvaavat ja pitäisi kertoa millä tasolla tälläiset erilaiset pilipaliäijät ovat joilla ei ole muuta antia kuin marinoitu hymy ja kyky hakea latinalaisesta nuori mies isolla lompakolla rakastajaksi.

"- Minusta yhtiö käyttää nyt monopoliasemaansa väärin."

Haaviston mielestä sähköverkkoyhtiöiden valvonta ja sääntely ei toimi. Hänen mielestään sitä pitääkin nyt kiristää.

Haavisto sanoo luulleensa pääministeri Jyrki Kataisen (kok) tavoin, että uusi sähköverkkoyhtiö maksaa veronsa Suomeen. Nyt on käynyt ilmi, että yritys minimoi verojen maksun kirjanpitojärjestelyillä, jotka eivät ole laittomia.

- Kun tulee ulkomaisia omistajia, verosuunnittelu näyttää olevan maan tapa. Tähän auttaisi eurooppalaisen verotuksen harmonisointi.

Haavisto tuli valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri syksyllä 2013, kun Heidi Hautala (vihr) erosi. Joulukuussa hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta linjasi, ettei Fortumin sähköverkoilla ole strategista merkitystä ja ne voidaan myydä.

--------------------------------------

Vieläkö ylläolevan valossa pidätte Tampereenkaan vihreitä pätevinä kuntavaaliehdokkaina päättämään sinun rahoistasi ja velkaannuttamaan Tamperetta lisää?

-------------------

Äänestäkää reippaasti ei perinteisten puolueiden ehdokkaiden sensuuri- ja talousosaamiset torpedoiden jo vaaliuurnilla





Kuntavaaliehdokas Tampere Seppo Lehto omalla valitsijayhdistyslistaallan Tampereella: Valkoinen vaihtoehto valkoisemman ja oikeasti vihreämmän väljän kuntayleiskaavan puolesta = Ei kiitos tiivisrakentamiselle Tampereella





Ohessa tässä blogissa kuvia myös Rajat kiinni Tampere Suomi tilanteista 2015 vuodelta, sekä Seppo Lehdon kuvia valkoisesta Suomesta
--------------------------------------------------------------------

Alla kuvassa Olli Heikkilä youtubestreamausta tekemässä 14.11.2015 Helsingissä. Oheiskuvaajana Seppo Lehto


-------------------
Kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto Tampereella omalla valitsijayhdistyslistallaan. Katso vaalikopissa viimeistään vaalinumero oikein, kiitos.
http://kunnallisvaaliehdokas-tampereella.blogspot.fi/
--------

No comments:

Post a Comment